Nathalie Weerepas

Hallo, mijn naam is Nathalie Weerepas. Ik ben sinds 2016 werkzaam als zelfstandige vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog. Sinds begin 2022 ben ik werkzaam als orthopedagoog-generalist. Als zelfstandig orthopedagoog-generalist houd ik me bezig met het begeleiden van kinderen, jongeren en jongvolwassenen in hun ontwikkeling. Daarbij houd ik rekening met hun omgeving, stem ik af met betrokkenen en sta ik voor een positieve benadering. Het is voor mij van belang dat iedereen mag zijn wie hij is en vanuit eigen krachten en mogelijkheden kan ontwikkelen. Om dit te bereiken werk ik met de personen zelf, geeft ik advies en begeleiding aan opvoeders (ouders, professionals) en voer ik psychodiagnostisch onderzoek uit. Bij voorkeur fysiek, maar waar nodig ook digitaal. Ook begeleid ik stagiaires, orthopedagogen en psychologen bij hun leerproces in mijn rol als regiebehandelaar.

Ik ben multifunctioneel inzetbaar als ZZP’er / Freelancer. Heb kennis van diverse behandelmethodieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), COMET, EMDR en schematherapie. Daarnaast heb ik ervaring in zowel jeugdhulp, GGZ als het onderwijs.

Met een open luisterende houding, een dosis geduld, een snufje begrip en ontzettend veel plezier begeleid ik kinderen en hun opvoeders met hun hulpvragen.

Ik haal voldoening uit het ondersteunen van instellingen bij de uitvoer van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Ik lever passende ondersteuning in overleg met goede resultaten. Dit gebeurt naar de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en het opgestelde tuchtrecht. Daarnaast ben ik geregistreerd in het BIG-register.

Contact

In contact met Nathalie?

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@nathalieweerepas.nl. Ik neem spoedig contact met u op.