Ouders

Als orthopedagoog-generalist ben ik dagelijks bezig met het beantwoorden van vragen over opvoeding. Daarnaast ondersteun ik kinderen en jongeren in hun ontwikkeling. Meestal kom ik hiervoor bij u op locatie, maar het is ook geen probleem om bij mij langs te komen. Heeft u een vraag over de opvoeding van uw kind? Of loopt uw kind ergens tegenaan? Ik help u graag.

Ik bied behandeling en begeleiding. Hierbij de denken aan omgaan met emoties of een heftige gebeurtenis, of het versterken van het zelfvertrouwen. Dit alles op een manier die past bij uw kind. Ik hecht veel waarde aan individuele begeleiding op maat. Persoonlijk contact en korte lijnen met u als ouders en eventuele andere betrokkenen stel ik dan ook erg op prijs. Zo kunnen we samen komen tot een oplossing of manier van werken die aansluit bij uw situatie.

Indien gewenst kan ik onderzoek doen naar sterke- en zwakke kanten van uw kind. Hieruit krijgt u een objectief beeld van dat wat uw kind kan en waar het nog iets kan leren. In overleg is het ook mogelijk om persoonlijkheidsonderzoek te laten doen (hierbij te denken aan ADHD, Autisme, dyslexie, dyscalculie etc.).

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Contact

In contact met Nathalie?

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@nathalieweerepas.nl. Ik neem spoedig contact met u op.